Osztálykirándulások, táborok

A kőszegi Ciklámen Üdülő a tavaszi és őszi osztálykirándulások, a nyári-téli táborok nagyon kedvelt színhelye. Az Írottkő Natúrpark területén üdülőnk az egyetlen olyan kőszegi szállás, mely a Szabóhegy gyönyörű környezetében található és kb. 40 fő befogadására alkalmas.

 

Osztálykirándulások, táborozások tekintetében több visszatérő iskolánk van.

Az osztálykirándulások általában 1-3 naposak, ezek lebonyolításához szívesen vállaljuk szállás, étkezés és program biztosítását.

Táboraink sokszínűek: szakjellegű táborok (természetjáró, sport, egészségmegőrző, nyelvi, tehetséggondozó, művészeti, egyházi, stb.). Felejthetetlen élményt nyújtó, nagyon jó hangulatú táboraink különböző időtartamúak: 7 nap / 6 éjszaka, 6 nap / 5 éjszaka, 5 nap / 4 éjszaka.

A vendégek elhelyezése 7 db fürdőszobás szobában történik. Szálláshelyünk saját konyhával rendelkezik. A menüsorok kialakítása, étkezési időpontok meghatározása a csoport igényeinek megfelelően, a programokhoz igazodva történik.

A sokszínű, érdekes és szórakoztató programok tervezésénél és szervezésénél készséggel állunk rendelkezésre. Ez a feladat általában a táborvezetéssel közösen történik ajánlásaink alapján, figyelembe véve a városi rendezvényeket is.

Természetesen a programok alakításánál domináns szerepet kapnak a következők:

  • A történelmi belváros megismerése.
  • Túrázás: ismert kirándulóhelyek és gyönyörű források, tanösvények felkeresése.
  • Kerékpározás: -Kék-túra,-Alpannonia (nemzetközi túraútvonal, összeköti az alpesi hegyeket a pannon térséggel.) www.alpannonia.hu 


Felejthetetlen élményt jelentenek a szálláshely területén belüli programok is: sportversenyek, vetélkedők, számháború, éjszakai túrák, tábortűz stb.